Позначення НТД
|
Найменування
|
 ДСТУ 4417-2005
|
 Кефір. ТУ.
|
 ДСТУ 4418-2005
|
 Сметана. ТУ
|
 ДСТУ 4554-2006
|
  Сир кисломолочний. ТУ.
|
 ДСТУ 4635-2006
|
  Сири плавлені. ТУ.
|
 ДСТУ 4565-2006
|
  Ряжанка та варанець. ТУ
|
 ДСТУ 6003-2008
|
  Сири тверді. Загальні ТУ.
|
 ДСТУ 6031-2008
|
  Казеїн харчовий. ТУ.
|
 ДСТУ 6065-2008
|
  Вершки згущенні з цукром. ТУ.
|
 ДСТУ 6066-2008
|
  Молоко та молочні продукти. Методики визначення температури і маси нетто.
|
 ДСТУ 6083-2009
|
  Молоко. Метод визначення кислоти.
|
 ДСТУ 4560-2006
|
  Майонези. Правила приймання та методи випробувань.
|
 ДСТУ 4561-2006
|
  Соуси салатні. ТУ.
|