МОЛОКО І МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ

ДСТУ, ГОСТ, МІЖНАРОДНІ СТАНДАРТИ


•     РИБА
•     КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ
•     МОЛОКО І МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ
•     ЖИРИ
•    ОВОЧІ ТА ФРУКТИ
•    КОНСЕРВИ
•    ВОДА

Позначення НТД Найменування
    ДСТУ 4417-2005     Кефір. ТУ.
    ДСТУ 4418-2005     Сметана. ТУ
    ДСТУ 4554-2006      Сир кисломолочний. ТУ.
    ДСТУ 4635-2006      Сири плавлені. ТУ.
    ДСТУ 4565-2006      Ряжанка та варанець. ТУ
    ДСТУ 6003-2008      Сири тверді. Загальні ТУ.
    ДСТУ 6031-2008      Казеїн харчовий. ТУ.
    ДСТУ 6065-2008      Вершки згущенні з цукром. ТУ.
    ДСТУ 6066-2008      Молоко та молочні продукти. Методики визначення температури і маси нетто.
    ДСТУ 6083-2009      Молоко. Метод визначення кислоти.
    ДСТУ 4560-2006      Майонези. Правила приймання та методи випробувань.
    ДСТУ 4561-2006      Соуси салатні. ТУ.

•     На сторінку нормативно-технічних документів