К О Н С Е Р В И

ДСТУ, ГОСТ, МІЖНАРОДНІ СТАНДАРТИ


•     РИБА
•     КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ
•     МОЛОКО І МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ
•     ЖИРИ
•    ОВОЧІ ТА ФРУКТИ
•    КОНСЕРВИ
•    ВОДА

Позначення НТД Найменування
    ДСТУ 4451-2005      Консерви м’ясні шинковані. ТУ.
    ДСТУ 4437-2005      Напівфабрикати м’ясні та м’яса рослинні посічені.
    ДСТУ 4450-2005      Консерви м’ясні. М’ясо тушковане. ТУ.
    ДСТУ 4531-2006      Вироби з м’яса птиці варені, копчено варені. ТУ.
    ДСТУ 4529-2006      Ковбаси варені з м’яса птиці та м’ясо кролів. ТУ.
    ДСТУ 4591-2006      Ковбаси варено копчені. ТУ.
    ДСТУ 4668-2006      Продукти із свинини варені.
    ДСТУ 6028-2008      Напівфабрикати з м’ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні ТУ.
    ДСТУ 6030-2008      М’ясо. Яловичина та телятина в тушах, пів тушах і четвертинах.

•     На сторінку нормативно-технічних документів