Позначення НТД
|
Найменування
|
 ДСТУ 4592-2006
|
 Мало вершкове з наповнювачами. ТУ.
|
 ДСТУ 4619-2006
|
 Вироби кондитерські. Правила приймання.
|
 ДСТУ 4683-2006
|
 Вироби кондитерські. Методи відбору та підготовки проб.
|
 ДСТУ 4187-2003
|
 Вироби кондитерські пряникові. ТУ.
|
 ДСТУ 5042-2008
|
 Спирт етиловий – сирець. ТУ.
|
 ДСТУ 4333-2004
|
 Мармелад. Загальні ТУ.
|
 ДСТУ 4394-2005
|
 Кава натуральна розчинна.
|
 ДСТУ 4429-2005
|
 Галети. ТУ.
|
 ДСТУ 4460-2005
|
 Рулети бісквітні. ТУ.
|
 ДСТУ 4463-2005
|
 Маргарини, жири кондитерські.
|
 ДСТУ 4465-2005
|
 Маргарин. Загальні ТУ.
|
 ДСТУ 4497-2005
|
 Мед натуральний. ТУ.
|
 ДСТУ 4504-2004
|
 Ядра бобів арахісу. ТУ.
|
 ДСТУ 4505-2005
|
 Кекси. ТУ.
|
 ДСТУ 4518-2008
|
 Продукти харчові. Маркування для споживачів, загальні правила.
|
 ДСТУ 4542-2006
|
 Какао вела молота. ТУ.
|
 ДСТУ 4552-2006
|
 Сироватка молочна суха. ТУ
|
 ДСТУ 4553-2006
|
 Сироватка молочна згущена. ТУ
|
 ДСТУ 4556-2006
|
 Молоко сухе швидкорозчинне. ТУ.
|