КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ

ДСТУ, ГОСТ, МІЖНАРОДНІ СТАНДАРТИ


•     РИБА
•     КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ
•     МОЛОКО І МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ
•     ЖИРИ
•    ОВОЧІ ТА ФРУКТИ
•    КОНСЕРВИ
•    ВОДА

Позначення НТД Найменування
    ДСТУ 4592-2006     Мало вершкове з наповнювачами. ТУ.
    ДСТУ 4619-2006     Вироби кондитерські. Правила приймання.
    ДСТУ 4683-2006     Вироби кондитерські. Методи відбору та підготовки проб.
    ДСТУ 4187-2003     Вироби кондитерські пряникові. ТУ.
    ДСТУ 5042-2008     Спирт етиловий – сирець. ТУ.
    ДСТУ 4333-2004     Мармелад. Загальні ТУ.
    ДСТУ 4394-2005     Кава натуральна розчинна.
    ДСТУ 4429-2005     Галети. ТУ.
    ДСТУ 4460-2005     Рулети бісквітні. ТУ.
    ДСТУ 4463-2005     Маргарини, жири кондитерські.
    ДСТУ 4465-2005     Маргарин. Загальні ТУ.
    ДСТУ 4497-2005     Мед натуральний. ТУ.
    ДСТУ 4504-2004     Ядра бобів арахісу. ТУ.
    ДСТУ 4505-2005     Кекси. ТУ.
    ДСТУ 4518-2008     Продукти харчові. Маркування для споживачів, загальні правила.
    ДСТУ 4542-2006     Какао вела молота. ТУ.
    ДСТУ 4552-2006     Сироватка молочна суха. ТУ
    ДСТУ 4553-2006     Сироватка молочна згущена. ТУ
    ДСТУ 4556-2006     Молоко сухе швидкорозчинне. ТУ.

•     На сторінку нормативно-технічних документів