Ж И Р И

ДСТУ, ГОСТ, МІЖНАРОДНІ СТАНДАРТИ


•     РИБА
•     КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ
•     МОЛОКО І МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ
•     ЖИРИ
•    ОВОЧІ ТА ФРУКТИ
•    КОНСЕРВИ
•    ВОДА

Позначення НТД Найменування
    ДСТУ 5064-2008      Олії. Метод визначення золи.
    ДСТУ 4492-2005      Олія соняшникова. ТУ.
    ДСТУ 4495-2005      Маргарин. Загальні ТУ.
    ДСТУ 4349-2004      Олія. Методи відбирання проб
    ДСТУ 4350-2004      Олія. Метод визначення кислотного числа.
    ДСТУ 4445-2005      Спреди та суміші жирові. Загальні ТУ.
    ДСТУ 5004-2008      Какао-масло. Загальні ТУ.
    ДСТУ 5005-2008      Замінники какао-масла. ТУ.
    ДСТУ 5040-2008      Саломаси нерафіновані та рафіновані. ТУ
    ДСТУ 5062-2008      Олія. Метод визначення вільних жирних кислот.

•     На сторінку нормативно-технічних документів