НАЦІОНАЛЬНІ СТАНДАРТИ УКРАЇНИ (нові надходження)
Номер Найменування Позначення Ціна з ПДВ (грн.)
1 МОЛОКО КОРОВ'ЯЧЕ ПИТНЕ. Загальні технічні умови. ДСТУ 2661:2010 150.60
2 Молочна промисловість. ПРОДУКТИ МОЛОЧНІ ТА МОЛОКОВМІСНІ. Номенклатура та вимоги до назв. ДСТУ 7170:2010 82.60
3 ЧАЙ ЧОРНИЙ БАЙХОВИЙ. ФАСОВАНИЙ. Технічні умови. ДСТУ 7174:2010 99.60
4 КУКУРУДЗА ЦУКРОВА КОНСЕРВОВАНА. Технічні умови. ДСТУ 7164:2010 133.60
5 КОНСЕРВИ. Визначання вмісту плісеней за методом Говарда. ДСТУ 7162:2010 159.10
6 ГОРОШОК ЗЕЛЕНИЙ КОНСЕРВОВАНИЙ. Технічні умови. ДСТУ 7165:2010 133.60
7 ЖИР ХАРЧОВИЙ З РИБИ. Технічні умови. ДСТУ 7125:2009 99.60
8 МОЛОКО, ВЕРШКИ ТА ЗГУЩЕНЕ МОЛОКО. Визначення масової частки сухих речовин (контрольний метод) (ISO 6731:1989, IDT) ДСТУ ISO 6731:2007 74.10
9 КУКУРУДЗА. Визначення вмісту вологи (у цілих та подрібнених зернах) (ISO 6540:1980, IDT) ДСТУ ISO 6540:2007 142.10
10 Похідні жирів та олій. МЕТИЛОВІ ЕФІРИ ЖИРНИХ КИСЛОТ (МЕЖК). Метод визначення стійкості до окиснювання (прискорений метод) (EN 14112:2003, IDT) ДСТУ EN 14112:2009 108.10

На часі

Контакти

Адреса: Україна, 29000 м. Хмельницький,                        вул. Свободи, 36
Телефон: +380-382-72-07-36
Факс: +380-382-72-07-36
Моб: +380-98252-84-81
E-mail: nauka_gytia@ukr.net