НАЦІОНАЛЬНІ СТАНДАРТИ УКРАЇНИ (нові надходження) |
---|
Номер | Найменування | Позначення | Ціна з ПДВ (грн.) | 1 | МОЛОКО КОРОВ'ЯЧЕ ПИТНЕ. Загальні технічні умови. | ДСТУ 2661:2010 | 150.60 | 2 | Молочна промисловість. ПРОДУКТИ МОЛОЧНІ ТА МОЛОКОВМІСНІ. Номенклатура та вимоги до назв. | ДСТУ 7170:2010 | 82.60 | 3 | ЧАЙ ЧОРНИЙ БАЙХОВИЙ. ФАСОВАНИЙ. Технічні умови. | ДСТУ 7174:2010 | 99.60 | 4 | КУКУРУДЗА ЦУКРОВА КОНСЕРВОВАНА. Технічні умови. | ДСТУ 7164:2010 | 133.60 | 5 | КОНСЕРВИ. Визначання вмісту плісеней за методом Говарда. | ДСТУ 7162:2010 | 159.10 | 6 | ГОРОШОК ЗЕЛЕНИЙ КОНСЕРВОВАНИЙ. Технічні умови. | ДСТУ 7165:2010 | 133.60 | 7 | ЖИР ХАРЧОВИЙ З РИБИ. Технічні умови. | ДСТУ 7125:2009 | 99.60 | 8 | МОЛОКО, ВЕРШКИ ТА ЗГУЩЕНЕ МОЛОКО. Визначення масової частки сухих речовин (контрольний метод) (ISO 6731:1989, IDT) | ДСТУ ISO 6731:2007 | 74.10 | 9 | КУКУРУДЗА. Визначення вмісту вологи (у цілих та подрібнених зернах) (ISO 6540:1980, IDT) | ДСТУ ISO 6540:2007 | 142.10 | 10 | Похідні жирів та олій. МЕТИЛОВІ ЕФІРИ ЖИРНИХ КИСЛОТ (МЕЖК). Метод визначення стійкості до окиснювання (прискорений метод) (EN 14112:2003, IDT) | ДСТУ EN 14112:2009 | 108.10 |